Omdat verschillende open- en verenigingstentoonstellingen geannuleerd worden ben je misschien opzoek naar een alternatief om jouw cavia’s te showen. 

Misschien is de “Hanzeshow”  die 17 & 18 december in Kampen georganiseerd wordt door HKSV Kampen wel zo’n alternatief. 

Deze show maakt onderdeel uit van de NCC topfokkers-competitie, dus voor NCC leden interessant om aan mee te doen. Bovendien waren hier de afgelopen jaren 100+ cavia’s te bewonderen, genoeg concurrentie dus.

Verder enkele kenmerken: Laag inschrijfgeld, goed gevulde prijzenpot, goede keurmeesters, gezelligheid, diverse districtshows van speciaalclubs en als klap op de vuurpijl: De provinciale bondsshow van Overijssel.  

De sluitingsdatum van inschrijven is 24 november, maar wel alvast een opmerking daarover, wacht niet te lang met inschrijven om te voorkomen dat de show vol is! De afgelopen jaren was het maximum aantal dieren al voor de sluitingsdatum bereikt, iets wat ook dit jaar zomaar eens het geval kan zijn door andere geannuleerde tentoonstellingen. 

In de bijlages vinden jullie het vraagprogramma en inschrijfformulier van de Hanzeshow op https://www.hksv-kampen.nl/index.php/hanzeshow-2021. Op de website vind je ze ook inclusief de actuele informatie rondom de show.