Cavia Promotiedag Oneto 5 December 2020

In Samenwerking met de National Kleindieren Show Oneto, Kleindieren Liefhebbers Nederland (KLN) en de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) wordt er 5 december tijdens de Oneto kleindieren tentoonstelling een Cavia promotiedag gehouden.

Het zal hier gaan om een eendaagse caviakeuring die anders dan andere KLN tentoonstellingen ook toegangkelijk zal zijn voor NCC leden die (nog) geen lid zijn van de KLN.

Door het wegvallen van een drietal NCC caviadagen en een groot aantal kleindieren-tentoonstellingen is dit een uitgelezen mogelijkheid om de gefokte cavia’s nog een paar keer te showen.

Resultaten behaald tijdens deze promotiedag kan meetellen met het “NCC fokkers kampioenschap 2020” waarover al eerder informatie beschikbaar is gemaakt.

Elk jaar wordt er tijdens de Oneto kleindierenshow het “Garvo ras van het jaar” geselecteerd. Het  Garvo ras van het jaar is bedoeld om extra aandacht te geven aan een ras en/of specifieke kleur, hiervoor worden ook speciale prijzen ter beschikking gesteld. Tijdens Oneto 2020 is de keuze gevallen op de “Borstelhaar Cavia”.

Aanvullende informatie volgd via de NCC Web en Facebook pagina’s

 

 

W. van der Panne Handel & Transport