De NCC Caviadag Tiel editie 2019 kan worden uitgeroepen tot het grootste succes ooit, liefhebbers vanuit heel Europa brachten bij elkaar een totaal van 950 rascavia’s en 116 knuffelcavia’s. Dit zijn in totaal 1066 cavia’s en dit toont toch wel het enthousiasme van onze liefhebbers en maakt deze NCC Caviadag tot de grootste cavia show van Europa . Wij hopen tijdens de 12e editie wederom een gezellige en vooral sportieve en leerzame dag met jullie te kunnen organiseren. Zoals u van ons gewend bent gaan onze deelnemers nooit met lege handen naar huis. Daarom hebben wij ook in 2020 voor iedere aanwezige inzender een klein presentje en vele goodies.

Tentoonstellingscommissie: J.H. Schop, B. van Dijk, K. van Esse Tentoonstellingslocatie:

Informatie:

  • Sluiting van de inschrijvingen: 11 april 2020 LET OP: Er geldt een max. aan inschrijvingen van 1000 rascavia’s en 125 knuffels
  • Locatie :Verenigingsgebouw TKV, Bulkweg 1, 4005 LB Tiel Planning:
  • Gratis entree
  • Inkooien 8:00 – 8:45 uur
  • Start keuring 9:00 uur
  • Eindkeuring 15:30 uur
  • Prijsuitreiking en uitkooien 16:00 uur (naar verwachting)
  • Afbouw 16:30
  • BBQ 17:30

Belangrijk voor de inzenders:

Voor deze editie van ons mooie evenement in Tiel is het belangrijk jullie te informeren over enkele belangrijke wijzigingen. Dit zijn allemaal zaken die wij doorvoeren om de toekomst van ons evenement en tevens het welzijn van onze cavia’s te waarborgen. Wij vragen u daarom ook deze onderstaande zaken goed door te nemen.

U dient al uw dieren in schone, ruime en goed geventileerde transportmiddelen te vervoeren. Dit geldt voor de ingeschreven showdieren, maar ook voor uw verkoop- en gereserveerde dieren.
U dient al uw dieren te voorzien van voeding (brok, hooi en/of groenvoer) EN watervoorziening (dit kan zijn een waterfles of waterbakje). Wij verzoeken u na afloop van de tentoonstelling eventueel bevestigingsmateriaal te verwijderen.
Verkoop van dieren zal vanuit tentoonstellingskooien geschieden, niet meer vanuit losse dozen/kisten/bakken. Voor uitleg, zie hieronder kopje “verkoopskooien”.
Mocht u zich niet kunnen vinden in deze wijzigingen behoud het tentoonstellingsbestuur het recht om u als deelnemer te weigeren. Dit geldt voorafgaand aan ons evenement als ook op de dag van het evenement zelf.

Verkoopskooien

Vanaf heden is het op onze tentoonstelling niet meer toegestaan dieren aan te bieden vanuit transportmiddelen (zoals transportkisten, dozen of reismanden). Dit alles vanuit het oogpunt van dierwelzijn en een betere controle hierop. Het is mogelijk een verkoopskooi te reserveren (maat 50x50cm), geschikt voor 2 volwassen of 3/4 jonge cavia’s. Per inzender/adres kunnen er maximaal 2 kooien worden gereserveerd, dit kunt u aangeven op uw inschrijfformulier. Kosten zijn €2,50. Er zijn in totaal 72 kooien beschikbaar, vol is vol!

Nog geen NCC lid?

Omdat onze show een Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) clubdag is, zal de rassenkeuring enkel voor de leden van de NCC zijn. Twijfel je nog of een lidmaatschap van de NCC wel bij u past? Geen probleem! Indien u nog geen lid bent van de NCC wordt de mogelijkheid geboden om toch aan één van onze clubdagen deel te nemen. Tegen een vergoeding van 5 euro extra op het inschrijfgeld kunt u eenmalig deel nemen aan één van onze clubdagen. Uw dieren komen voor het gehele prijzenschema van de rassenkeuring in aanmerking. Bent u na deze deelname overtuigd om lid te worden van de N.C.C. betaald u slecht 10 euro en bent u voor de rest van dat verenigingsjaar lid van onze vereniging. Let op, deze deelname is maar eenmalig en u kunt dus niet aan iedere clubdag op deze wijze deelnemen.

Deelnemen aan de knuffelkeuring is vrij voor leden en niet-leden, fokkers en liefhebbers, jong en oud.

Vraagprogramma en inschrijfformulieren zijn beschikbaar via de onderstaande linken:

Vraagprogramma NCC Caviadag Tiel 2020

Inschrijfformulier Rassenkeuring NCC Caviadag Tiel 2020

Inschrijfformulier Knuffelkeuring NCC Caviadag 2020

Show programm (English version)

Entry form Pure breeds (English version)

Entry form Pet cavies (English version)

 

W. van der Panne Handel & Transport