Bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Alfred J. Rozemeijer woonachting in het Achterhoeks Aalten. Na een jaar actief te zijn geweest als 2e secretaris ben ik tijdens de algemene ledenvergadering van 2020 gekozen om het voorzitterschap van deze vereniging te vervullen.
De Nederlandse Cavia Club is voor mij niet de eerste bestuurservaring. Over de jaren heen heb ik verschillende functies bekleed binnen verenigings- en bondsbesturen.
Mijn eerste lidmaatschap van de NCC is van rond de eeuwwisseling en ben ik na een cavia-loze periode in 2015 weer lid geworden. Onder het motto “als verenigingslid wil ik niet alleen consumeren maar ook participeren” zal ik mij, de komende periode inzetten voor de vereniging.
Samen met het gezin, mag ik mijn hobby vormgeven in de caviastal “Monster & Co”. Wij fokken glad-/ normaalhaar in de kleuren Zwart, Buff, Crème, Wit D-O . Daarmee bezoeken wij verschillende vereniging, provinciale en landelijke kleindieren tentoonstellingen.
Graag wil ik u tijdens één van deze activiteiten ontmoeten. Contact via email is natuurlijk ook mogelijk.

alfred.rozemeijer@gmail.com

 

Secretaris: 

Mijn naam is Angele Bergsma en samen met Ronald vorm ik combinatie de Koning-Bergsma en woon in Alphen aan den Rijn. Wij fokken gladhaar zwart, Amerikaans gekruind , Engels gekruind en sinds kort ook borstels . Ik ben in het bestuur gekomen omdat ik meer betrokken wilde zijn bij de ncc en er was plaats vrij gekomen .Tijdens de jaarvergadering ben ik gekozen . Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren Sinds maart 2019 mag ik de functie secretaris vervullen. Ik heb er heel veel zin in .We komen elkaar vast wel tegen op een show want daar zijn we ook regelmatig. Bij vragen spreek mij gerust aan.

Tel: 06-26039654
angele-71@hotmail.com

 

Penningmeester: 

Ik zal mij even voorstellen als nieuw bestuurslid van de Nederlandse Caviafokkers Club.
Mijn naam is Ruben Borst en woonachtig in Benschop, ik ben geboren in 1988.
Met de ledenvergadering in februari 2015 ben ik verkozen tot nieuw bestuurslid.
Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen in het bestuur, en de showdagen zo nog leuker en gezelliger te maken voor jong en oud.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met verschillende dieren op de boerderij.
Het caviavirus had ik ook al snel te pakken! Alleen het serieus fokken en showen deed ik pas vanaf mijn 18de. In mijn caviastalletje heb ik gladharen in crème en goud.
En US-Teddy´s in choco-crème-wit en zwart-rood-wit.
Genieten doe ik elke dag van deze prachtige hobby.

Wellicht ziet U mij ook een keer als knuffelkeurmeester op de show, dit doe ik ook altijd met veel plezier.

Als bestuurslid wil ik me graag extra gaan inzetten om beginnende fokkers te helpen met adviezen en het selecteren van hun dieren, want we kunnen nog veel meer leuke mensen aan onze mooie verenging toevoegen.

Ik hoop jullie allen te ontmoeten op één van onze leuke shows.

Met vriendelijke groet,

Ruben Borst
Tel: 06-53525407
borstruben@hotmail.com

Bestuursleden: 

Esther van Vliet

Simone Hollmann

Jan Schop

Esther Ringnalda

 

W. van der Panne Handel & Transport