Nieuws

Kies het Cavia “Ras van het jaar 2024”.

Kies het Cavia “Ras van het jaar 2024”.

Kies hier voor het cavia ras dat in 2024 extra aandacht gaat krijgen vanuit de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) als “Ras van het jaar 2024”.

 

Kliendier Liefhebbers Nederland (KLN) Heeft het initiatief genomen om per diergroep een “Ras van het jaar” te kiezen. Het uitgangspunt is dat het hier gaat om een Nederlands Ras. Dit is de reden dat er in de diergroep Cavia’s en Kleine knagers geen dieren zijn geselecteerd.

 

Om toch een “Ras van het jaar” te kiezen binnen de diergroep Cavia’s, heeft de NCC een zestal rassen geselecteerd (twee per haargroep) waaruit cavia-liefhebbend Nederland kan kiezen tot en met zondag 26 februari (24:00 uur).

 

Deze lijst is tot stand gekomen binnen de NCC, door rassen te selecteren die ons inziens, wel eens extra aandacht mogen krijgen in het verenigingsjaar 2024.

 

Caviarassen waaruit gekozen kan worden:

 

· Gladhaar:
o Gladhaar Hollander

o Gladhaar Dalmatiner

 

· Structuurhaar:
o US-Teddy

o Rex

 

· Langhaar:
o Coronet

o Merino

 

Laat jullie stem weten (1 keuze mogelijk) via de onderstaande Poll (Poll sluit maandag 26 februari (24:00 uur)).

De Poll is beschikbaar op Facebook via: Facebook-Link

 

Uiteindelijk zal er één “Ras van het jaar 2024” uit de bus komen rollen.
Aly Bennink benoemd tot Erelid

Aly Bennink benoemd tot Erelid

Aly Bennink neemt afscheid als bestuurslid van de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) en verkozen tot Erelid

 

Aly Bennink heeft eerder dit jaar aangegeven dat zij naar negen jaar penningmeester te zijn geweest en aanvullend jaren in het bestuur te hebben gezeten, zich niet meer verkiesbaar te willen stellen voor een nieuwe periode van drie jaar. Door drukke werkzaamheden met haar honden-trimsalon was er steeds minder tijd om naast haar andere activiteiten binnen de kleindieren liefhebberij, nog tijd aan het NCC bestuur te besteden. Als bestuur van de NCC betreuren wij dit, maar begrijpen deze stap zeker.

 

Aly’s activiteiten binnen de caviawereld is niet onopgemerkt gebleven bij de NCC en haar leden. Tijdens de ALV van 10 februari 2024 is er dan ook een voorstel door de aanwezige leden goedgekeurd, om Aly Bennink te benoemen tot Erelid van de NCC. Niet alleen voor haar NCC bestuursactiviteiten maar onder andere ook haar werk als keurmeester, als docent bij de KLN voor de opleidingen Cavia’s en Kleine Knagers en als secretaris van de Standaardcommissie Cavia’s en Kleine Knagers.

 

Aly had al deze activiteiten niet kunnen uitvoeren, zonder de steun van haar man Mense, dus via deze weg dank voor jullie inzet en nogmaals van harte gefeliciteerd met het erelidmaatschap van de NCC.

 

Het NCC Bestuur
Uitslag Topfokker competitie 2023 bekend

Uitslag Topfokker competitie 2023 bekend

Tijdens de NCC ALV zaterdag 10 februari in Tiel zijn de winnaars van de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) Topfokkers Competitie van het jaar 2023 bekend gemaakt.

Bij deze derde editie van de NCC Topfokker competitie hebben dit jaar wederom weer meer leden deelgenomen en werd er soms met een “teenlengte” het verschil gemaakt.

Een NCC lid kan gladhaar, structuur, langhaar, N.E. en jeugdlid topfokker-kampioen worden. De drie beste resultaten per haargroeptijdens drie door de NCC geselecteerde tentoonstellingen tellen mee voor het kampioenschap in de specifieke haargroepen. De hoogste scores van een Jeugd en/of Senior lid over de verschillende haargroepen aan het einde van het kampioensjaar worden uitgeroepen tot Jeugd/Algemeen topfokker-Kampioen.

Eindresultaat NCC Topfokker Competitie 2023

Algemeen Topfokker kampioen
1. Michael van den Heijkant – 866
2. Mark Looman – 865,5

3. Manuele Eilander – 865

Jeugd Topfokker kampioen
1. Combinatie Schuurman – 863
2. Amy Broos

3. Serena Smith Schenk

Topfokker kampioen Gladhaar
1. Michael ven den Heijkant – 865
2. Combinatie Schuurman – 863

3. Amanda Beck – 861

Topfokker kampioen Structuurhaar
1. Michael van den Heijkant – 866
2. Manuela Eilander – 865

3. Combinatie Uut de Polder – 864

Topfokker kampioen Langhaar

1. Mark Looman – 865,5

Het Bestuur van de NCC feliciteert alle NCC Topfokkers, met de door hen behaalde resultaten. De bijbehorende oorkondes worden Zaterdag 4 mei tijdens de NCC Caviadag Tiel uitgereikt.

De eerste tentoonstelling die onderdeel uitmaakt van de NCC Topfokker Competitie 2024 heeft alweer plaatsgevonden Dierenparade Noordshow. NCC leden kunnen een kopie/foto van hun drie beste resultaten per haargroep mailen naar nccclubkampioenschap@gmail.com om deel te nemen aan de NCC Top Fokker Competitie.
Dierenparade Noordshow – NCC Ereprijzen

Dierenparade Noordshow – NCC Ereprijzen

In de wereld van kleindierenliefhebbers markeert de Dierenparade Noordshow, onder de vald van Kleindier Liefhebbers Nederland (KLN), traditioneel het einde van het kleindiershowseizoen. Voor velen is het tevens het startschot voor het nieuwe KLN-showseizoen dat op 1 oktober van start gaat. De Nederlandse Caviafokkers Club (NCC), die haar seizoen synchroniseert met het kalenderjaar, ziet deze show als de aftrap van haar verenigingsjaar, waarbij het NCC jaarboek aan haar leden wordt overhandigd, vol met informatie en foto’s van het afgelopen seizoen, inclusief waardevolle informatie over caviaziektes en aandoeningen.

Het hoogtepunt van de recente Dierenparade Noordshow was onmiskenbaar de indrukwekkende aanwezigheid van bijna 250 cavia’s, een aantal dat in vele jaren niet meer is gezien. Dit werd niet alleen gezien als een indrukwekkende vertoning van de diversiteit en schoonheid van deze diergroep, maar ook als een krachtige promotie van de caviawereld.

Vergeleken met het voorgaande jaar was de indeling van de show zodanig aangepast dat de caviadiergroep veel belangstelling genoot. Het was goed te constateren dat zich dit jaar ook weer nieuwe cavialiefhebbers hebben aangesloten bij de NCC, waardoor de caviacommunity zich verder kon verrijken met nieuwe enthousiaste leden.

Jammer genoeg was het niet mogelijk om de gewonnen oorkondes na de eindkeuring uit te reiken aan de prijswinnaars, vanwege het late tijdstip. Maar geen zorgen, deze ceremonie zal plaatsvinden tijdens de NCC Caviadag Tiel op 4 mei. Ondertussen zijn de verdiende oorkondes al wel opgenomen in de Dierenparade eregalerij 2024 op de NCC caviaclub webpagina (https://www.caviaclub.nl/dierenparade-noordshow/).

De NCC wil graag de tentoonstellingsorganisatie Dierenparade Noordshow, KLN, bezoekers, keurmeesters en inzenders (in willekeurige volgorde 😉) bedanken voor hun onmisbare inzet en aanwezigheid. Daarnaast feliciteert de NCC alle inzenders met de behaalde resultaten, waarmee zij hebben bijgedragen aan het succes van deze editie.

Zoals gebruikelijk zal er een evaluatie plaatsvinden, waarvan de bevindingen gedeeld worden met de tentoonstellingsorganisatie als voorbereiding op de editie van 2025. Heb jij ideeën die de volgende editie kunnen verbeteren? Laat het ons weten via caviaclub@outlook.com of stuur een persoonlijk bericht.

We kijken ernaar uit jullie weer te verwelkomen tijdens een van de komende NCC-activiteiten. Tot dan!

Bezoek de Dierenparade Noordshow – Harderberg

Bezoek de Dierenparade Noordshow – Harderberg

🎉🐹 Op naar de Caviaparade bij de Dierenparade Noordshow 🐹🎉

Beste caviavrienden en -vriendinnen, opgelet! Zet je schrap, want op zaterdag 20 januari 2024 is het dé dag waarop de harige wereld van cavialand op z’n kop staat. Bijna 250 cavia’s, met meer haarstructuren dan een gemiddelde haarsalon en kleuren die zelfs het palet van Van Gogh doen blozen, worden onder de loep genomen door een leger van keurmeesters.

Het wordt een spektakel waarbij de cavia’s als ware diva’s over de rode loper paraderen, waggelend met trots en vastberadenheid dat hun vacht hen tot een ware Bondskampioen zal kronen. Picture this: een cavia met een bontjas die zelfs de meest doorgewinterde modeontwerper doet watertanden, of een haarstructuur die zo extravagant is dat zelfs Rapunzel groen van jaloezie zou worden.

Aan het einde van de dag zal er één winnaar zijn, de cavia die alle harten heeft gestolen en zich mag laten kronen tot NCC/KLN Bondskampioen. De prijs? Niet alleen eeuwige roem, maar ook een stapel oorkondes en het felbegeerde “gouden tientje”.

Maar dat is nog niet alles! Kom niet alleen voor de caviamode en de spannende keuringen, maar ook voor de NCC-stand. Hier kun je informatie inwinnen over alles wat met cavia’s te maken heeft. En voor de NCC-leden ligt het gloednieuwe jaarboek 2023/24 klaar, vol met juicy details over caviaziektes/aandoeningen, tentoonstellingsverslagen (met ongetwijfeld talloze glamourshots van onze harige vrienden) en verenigingsinformatie die zelfs de grootste caviakenner versteld zou laten staan.

Dus waar wacht je nog op, caviavrienden? Trommel je vrienden op en kom naar de Dierenparade Noordshow op zaterdag 20 januari 2024 van 08.00 tot 16.00 uur in de Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 te Hardenberg. Dit wil je niet missen, “Wij zien jullie graag, en onze caviamodellen willen zich van de beste kant tonen aan al hun caviavrienden en vriendinnen!” 🎊🐹

Soms schrijf je een stukje en heb je het idee dat je dit al eerder geschreven hebt….. Dit wat deze keer niet het geval 😉
Je kunt nog steeds deelnemen aan de Topfokker competitie 2023!

Je kunt nog steeds deelnemen aan de Topfokker competitie 2023!

We willen jullie eraan herinneren dat je nog steeds kunt deelnemen aan de Topfokker competitie 2023! De resultaten behaald tijdens deze competitie kunnen tot 21 januari 2024 worden gemaild naar nccclubkampioenschap@gmail.com.

Voor de Topfokker-competitie kunnen NCC-leden dieren inzenden tijdens NCC caviadagen en een aantal door de NCC aangewezen open KLN tentoonstellingen. Dit maakt de competitie toegankelijk voor alle leden, zelfs als je geen lid bent van de KLN. Punten kunnen worden verdiend tijdens deelname aan geselecteerde tentoonstellingen gedurende één lidmaatschap-/kalenderjaar. De kampioenen zullen worden gehuldigd tijdens de NCC algemene ledenvergadering in februari.

NCC-leden kunnen kampioen worden in verschillende categorieën, waaronder algemeen, gladhaar, structuur, langhaar, N.E. en jeugdlid. De drie beste resultaten tijdens geselecteerde tentoonstellingen tellen mee voor het kampioenschap in specifieke haargroepen. De hoogste scores over de verschillende haargroepen aan het einde van het kampioensjaar komen in aanmerking voor het Algemeen Topfokker-Kampioenschap.

Belangrijk: Verkregen punten lopen gelijk aan het gegeven predicaat. Stuur een foto van de volledige keuringskaart naar nccclubkampioenschap@gmail.com voor registratie.

Geselecteerde tentoonstellingen/caviadagen waar NCC-leden kunnen inschrijven:

NCC Caviadagen:

 • NCC Caviadag Tiel 2023
 • NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden 2023

Open tentoonstellingen:

 • Dierendagshow Ulft 2023
 • Faunasport Show Oostvoorne 2023
 • Hanzeshow Kampen 2023

Nationale Bondstentoonstelling:

 • Dierenparade Noordshow Hardenberg 2023

Onthoud: als je aan meerdere NCC geselecteerde tentoonstellingen/caviadagen deelneemt, tellen alleen de beste 3 tentoonstellingen.

Prijzenpakket:

 • Algemeen NCC Fokkerskampioen (1e, 2e, 3e plaats)
 • NCC Fokkerskampioen Jeugdlid (1e, 2e, 3e plaats)
 • NCC Fokkerskampioen gladhaar (1e, 2e, 3e plaats)
 • NCC Fokkerskampioen structuurhaar (1e, 2e, 3e plaats)
 • NCC Fokkerskampioen langhaar (1e, 2e, 3e plaats)
 • NCC Fokkerskampioen N.E. (1e, 2e, 3e plaats)

Daarnaast worden wisselbekers beschikbaar gesteld voor alle eerste plaatsen in de verschillende categorieën.

Vorig jaar niet meegedaan, grijp dan jouw kans om dit jaar jouw fokprestaties te laten zien en maak deel uit van de Topfokker competitie 2024!

Algemene Ledenvergadering (ALV) 2024

Algemene Ledenvergadering (ALV) 2024

Namens het NCC bestuur wensen wij jullie een voorspoedig en gezond nieuw jaar! Moge 2024 gevuld zijn met geluk, succes en natuurlijk prachtige cavia’s.

 

We kijken er enorm naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens de Dierenparade Noordshow op 20 januari 2024. Een spectaculaire gelegenheid waar bijna 250 cavia’s in diverse kleurvariëteiten en haargroepen zullen schitteren. Een waar festijn voor cavialiefhebbers!

 

Tijdens deze bijzondere show zullen we tevens het NCC jaarboek uitdelen. Voor degenen die helaas niet aanwezig kunnen zijn, geen zorgen. We zullen ervoor zorgen dat het jaarboek veilig bij je thuis wordt bezorgd.

 

Verder willen we jullie herinneren aan de NCC Algemene Ledenvergadering op 10 februari in Tiel. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid zijn van groot belang voor het succes van onze club.

Moge het komende jaar vol zijn met prachtige momenten, nieuwe vriendschappen en succesvolle fokervaringen. We kijken uit naar een geweldig jaar samen!

Uitnodiging Algemene ledenvergadering 2024


Locatie: 
Verenigingsgebouw T.K.V. Adres: Bulkweg 1 te Tiel

Tijd: 13:00 uur Datum: 10 februari 2024

1. Opening voorzitter.
2. Vaststellen agendapunten.
3. Ingekomen stukken en mededelingen.
4. Notulen vorige ledenvergadering.
5. Jaarverslag secretaris.
6. Jaarverslag penningmeester.
7. Verslag kascontrolecommissie.
Verkiezing kascontrolecommissie
8. Bestuursverkiezing.
· Aftredend (secretaris) is herkiesbaar.
· Tegenkandidaten kunnen zich tot 14 dagen voor de vergadering schriftelijk aanmelden via caviaclub@outlook.com .
Schema van aftreden:
· Secretaris 2024
· Penningmeester 2025
· Voorzitter 2026
9. Bestuursbeleid en planning.
10. Eren en waarderen.
11. Uitreiking Oorkondes Topfokkerscompetitie 2023
12. Rondvraag.
13 Sluiting van de vergadering.

Ben je nog geen lid van de NCC en wil je toch meepraten over de toekomst van de NCC, wordt dan lid via het invullen van het aanmeldingsformulier via: https://www.caviaclub.nl/lidmaatschap/

Toegang tot de Algemene Ledenvergadering hebben alle leden van de vereniging die hun contributie hebben voldaan voor het lopende verenigingsjaar.

Toegang en stemrecht.

 • Ieder gewoon lid, lid van verdienste, ereleden, combinaties en fokkerijen van de vereniging, niet geschorst,
  heeft één stem.
 • Stemmen per volmacht is toegestaan met de beperking dat slechts één volmacht per aanwezig lid is
  toegestaan.


Aanvullend :

 • Alle aanwezige leden zijn
  verplicht de presentielijst te tekenen.
 • Over de toelating van introducés en andere personen beslist het bestuur.
Kerst en nieuwjaarsgroet

Kerst en nieuwjaarsgroet

Beste leden van de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) en andere cavia-enthousiastelingen,

 Namens het NCC bestuur wensen wij jullie een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar! Moge deze feestdagen gevuld zijn met warmte, vreugde en gezelligheid te midden van jullie naasten.

Mogen jullie het nieuwe jaar betreden met frisse energie en nieuwe, succesvolle initiatieven op het gebied van caviafokkerij. Laten we hopen dat het een jaar wordt waarin jullie doelen worden verwezenlijkt en waarin jullie inspanningen worden beloond.

Daarnaast hopen we op een prachtige vertegenwoordiging van jullie ingeschreven dieren bij de Dierenparade Noordshow mogen bewonderen. In jaren zijn er niet zoveel cavia’s ingeschreven.

Laten we samen streven naar een jaar vol succes, plezier en vooral de liefde voor onze Cavia’s. Fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar gewenst!

 NCC Agenda/activiteiten 2024

 • KLN/NCC Bondskampioenschap – 20 januari – Harderberg
 • Algemene Leden Vergadering NCC – 10 februari – Tiel
 • NCC Caviadag Tiel – 4 mei
 • NCC Caviadag IJmuiden – Juni
 • 3 a 4 NCC Regiokampioenschappen september/december
Hanzeshow 2023

Hanzeshow 2023

Het waren “twee fantastische dagen” tijdens de Hanzeshow (eerste KLN Regio-Midden Bondsshow)

Jaren geleden werd het al gezegd in een reclamespot van een uitzendbureau (Tempo Team 2004) “Het waren twee fantastische dagen”, als NCC kijken we op die manier terug op de Hanazeshow 2023 en de eerste KLN Regio-Midden Bondsshow.

 

Ondanks het ontbreken van kippen en watervogels, was het de organisatie gelukt om een kleindierenshow te organiseren die onafhankelijke en betrokken liefhebbers enthousiast maakt.

 

Een hal/show helemaal gevuld met de verschillende diergroepen gevuld was. Net voor het verstrijken van de inschrijftermijn kon er geen dier meer bij. Een verstandig besluit van de organisatie. Nog meer dieren accepteren zouden kunnen leiden dat gepresenteerde dieren minder tot hun recht zouden komen, door het toppen van de kooien.

 

Cavia’s waren goed vertegenwoordigd met ruim 100 dieren en inzendingen vanuit het hele land met daaronder ook een aantal jeugdleden.

In de caviaklasse zat veel variatie in kleur en uitmonstering, waaronder veel glad-, structuur haar en een enkele langhaar .

Onder de deskundige leiding van Pieta Kraaijeveld en Bertus van Dijk werd er gekeurd en lagen de resultaten tussen Uitmuntend en onvoldoende.

De keurmeesters waren unaniem in de beslissing om het winnende dier te verhogen tot het predicaat U98. Het winnende dier, een Crème zeug A-Klasse, van de Combinatie Schuurman (twee Jeugdleden) was een prachtig exemplaar en geconditioneerd zoals je dit niet vaak ziet.  

 

Resultaten Hanzeshow Kampen 2023

Mooiste cavia van de show – Combinatie Schuurman – Gladhaar Crème – U98

Mooiste cavia van een Jeugdlid – Combinatie Schuurman – Gladhaar Crème – U98

Mooiste cavia Collectie – Combinatie Schuurman – Gladhaar Crème

Mooiste cavia A klasse – Combinatie Schuurman – Gladhaar Crème – U98

Mooiste cavia B klasse – Michael van den Heijkant – Gladhaar Engels Gekruind Zalm Agouti – F96

Mooiste cavia C klasse – Combinatie Schuurman – Gladhaar Crème – F96

 

Naast de hier genoemde hoofdereprijs winnaars, zijn er nog vele andere in de prijzen gevallen, namens de NCC van harte gefeliciteerd.

Verder dank aan de organisatie van de Hanzeshow te Kampen voor het organiseren van een fantastische promotie van de kleindier liefhebberij.

Inschrijving Hanzeshow 15-16 December geopend

Inschrijving Hanzeshow 15-16 December geopend

Inschrijving NCC/KLN Regiotentoonstelling (Regio Midden) Hanzeshow Kampen is geopend

 

De NCC heeft naast haar eigen NCC Caviadagen ook de samenwerking gezocht met een aantal tentoonstellingen, binnen de KLN regio’s, om de cavia extra te promoten.

Dit jaar worden in drie van de vijf KLN regio’s een NCC regiotentoonstelling ondergebracht, waar het de bedoeling zal zijn om een aanzienlijke cavia-klasse te presenteren aan een breder publiek.

Anders dan de twee voorgaande NCC regiotentoonstellingen, waar de kampioen bij de Cavia’s werd uitgeroepen tot NCC (Jeugd)Regio-Kampioen, zal bij deze editie de kampioen worden uitgeroepen tot KLN en NCC Regio-Midden-kampioen, omdat de KLN Regio-Midden deze tentoonstelling tot KLN Regio-Midden Regiotentoonstelling heeft uitgeroepen.

Als NCC roepen wij onze leden op om zoveel als mogelijk dieren in te schrijven bij deze regiotentoonstellingen.

De Hanzeshow is voor cavia’s toegankelijk voor alle KLN en NCC leden. De resultaten van deze tweedaagse keuring maakt onderdeel uit van de NCC topfokkercompetitie (resultaten van jouw drie beste dieren/haargroep).

Nog geen lid van de Nederlandse Caviafokkersclub (NCC) en/of Kleindier Liefhebbers Nederland (KLN), geen probleem… Maak gebruik van het kennismakingslidmaatschap dat wordt geboden.

Dit jaar is het prijzenpakket uitgebreid en zal de prijsuitreiking voor het uitkooien (tussen de cavia’s) plaatsvinden.

Prijzenschema Hanzeshow 2023:

Beschikbaar gesteld door de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC)

Oorkonde + Beker Fraaiste cavia van de tentoonstelling

Oorkonde Fraaiste cavia A-Klasse

Oorkonde Fraaiste cavia A-Klasse op 1 na

Oorkonde Fraaiste cavia A-Klasse op 2 na

Oorkonde Fraaiste cavia B-Klasse

Oorkonde Fraaiste cavia B-Klasse op 1 na

Oorkonde Fraaiste cavia B-Klasse op 2 na

Oorkonde Fraaiste cavia C-Klasse

Oorkonde Fraaiste cavia C-Klasse op 1 na

Oorkonde Fraaiste cavia C-Klasse op 2 na

Oorkonde Fraaiste cavia N.E. klasse

Oorkonde Fraaiste cavia Collectie

Oorkonde + Medaille Beste cavia Gladhaar v/d Show

Oorkonde + Medaille Beste cavia Stuctuurhaar v/d Show

Oorkonde + Medaille Beste cavia langhaar v/d Show

Oorkonde + Medaille Beste cavia van de Jeugd

Oorkonde + Medaille Beste cavia van de Jeugd op 1 na

Oorkonde + Medaille Beste cavia van de Jeugd op 2 na

Oorkonde Beste cavia van ieder ras (bij minimaal 5 gekeurde cavia’s)

€ 5,00 Fraaiste cavia collectie (Bij minimale deelname van 5 collecties)

Een collectie bestaat uit 4 cavia’s van 1 ras en kleurslag: 1 cavia C Klasse, 1 cavia B Klasse, 1 cavia A klasse en een vierde cavia na eigen keuze. Er moeten zowel mannelijke als vrouwelijke cavia’s in de collectie aanwezig zijn. Deelnemen met een collectie is mogelijk door middel van het aankruisen op het inschrijfformulier.

€ 5,00 voor het fraaiste cavia van een jeugdlid

Bij 51 t/m 100 cavia’s:

€ 10,00 voor het fraaiste cavia

€ 5,00 voor het fraaiste cavia op 1 na

Bij meer dan 100 cavia’s:

€ 25,00 voor het fraaiste cavia

€ 10,00 voor het fraaiste cavia op 1 na

€ 5,00 voor het fraaiste cavia op 2 na

 

De Hanzeshow Kampen wordt gehouden in in de K.H.C.-hal, Veneweg 1 8265 VC te KAMPEN:

Vrijdag 15 en Zaterdag 16 december 2023

 

Donderdag 14 december brengen van de cavia’s – 19:00 – 20:30

Vrijdag 15 december Keuring cavia’s – 09.00 – 15.00

Show geopend voor bezoek: Vrijdag 15 dec. van 19:00 uur tot 22:00 uur en

Zaterdag 16 dec. van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Zaterdag 16 december NCC-Prijsuitreiking 15:00

Zaterdag 16 december Uitkooien van de cavia’s – 16:00

 

SLUITINGSDATUM INSCHRIJVING:

Donderdag 23 november 2023 of eerder als het maximum 1150 dieren is bereikt. Stuurt u alstublieft op tijd in want vol=vol!!!

 

Het vraagprogramma is op de vragen via –

http://www.hksv-kampen.nl/Docs/Vraagprogramma%20Hanzeshow%202023.pdf

Inschrijfformulier te downloaden is mogelijk via*:

http://www.hksv-kampen.nl/Docs/Inschrijfformulier%20Hanzeshow%202023.docx

 

*Noot: Voor diegene die geen KLN/NBS nummer hebben, kunnen gebruikmaken van het inschrijven onder NCC nummer. Geen NCC nummer bekend, neem dan contact op met de NCC secretaris via caviaclub@outlook.com– Nog geen NCC lid – Voor deze tentoonstelling kan ook gebruik gemaakt worden van het NCC kennismakindlidmaatschap.( informatie beschikbaar via https://www.caviaclub.nl/kennismakingslidmaatschap-ncc/)

W. van der Panne Handel & Transport