NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden 1 juni 2024

Uitzonderlijk hoge kwaliteit tijdens derde  NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden

In IJmuiden wordt al jaren een NCC caviadag georganiseerd, als één van de initiatiefnemers en toenmalig bestuurslid van de NCC, de veel te vroeg overleden,  Inge van der Goot en nu alweer voor de derde maal naamgever van de “NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden”.

Cavia enthousiast Nederland moest wel een keuze maken tussen twee cavia-events die jammer genoeg op twee plaatsen in Nederland plaatsvonden. Beide organiserende partijen hebben uitgesproken dat dit een eenmalige gebeurtenis was en dat zij beide in overleg gaan om het samenvallen van deze events in de toekomst te voorkomen.

Voor sommige inzenders was het weer een vroege start om op tijd aanwezig te zijn voor deze eendaagse keuring. Drie keurmeesters hadden de schone taak om de aanwezige cavia’s volgens de Nederlandse standaard te beoordelen. Al vroeg waren de geluiden dat de aanwezige dieren van uitzonderlijk hoge kwaliteit waren. Dit resulteerde aan het eind van de dag in een fraaie eregalerij.

De volledige eregalerij zal de komende dagen voor iedereen zichtbaar zijn via de link: https://www.caviaclub.nl/ncc-caviadag-ijmuiden/

De volgende hooft ereprijzen zijn uitgereikt aan:

  • Fraaiste van de show – Comb. Van Dijk – Schop – Borstel (U98)
  • Fraaiste van de Jeugd – Combinatie Schuurman – Gladhaar (F97)
  • Fraaiste A-klasse – Comb. Van Dijk – Schop – Borstel (U98)
  • Fraaiste B-klasse – Combinatie Schuurman – Gladhaar (F97)
  • Fraaiste Collectie – Comb. Van Dijk – Schop – Borstel

Als NCC bestuur kijken wij terug op een geslaagd event en feliciteren alle inzenders met het behaalde resultaat en zien elkaar graag weer terug bij één van onze volgende activiteiten.

Eregalerij NCC Inge de Goot Memorial Caviadag IJmuiden 2024

W. van der Panne Handel & Transport