NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden 10 juni 2023

 

Zaterdag 10 juni 2023 zal de eerste NCC Caviadag zijn onder de naam NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden gehouden worden. Deze wordt gehouden in het bekende clubgebouw Duinzicht, Heerenduinweg 6B te IJmuiden.

Naast de raskeuring zal er ook een huisdieren-/knuffelkeuring gehouden worden.

Omdat onze show een Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) clubdag is, zal de rassenkeuring enkel voor de leden van de NCC zijn. Twijfel je nog of een lidmaatschap van de NCC wel bij u past? Geen probleem! Indien u nog geen lid bent van de NCC wordt de mogelijkheid geboden om toch aan één van onze clubdagen deel te nemen. Tegen een vergoeding van 5 euro extra op het inschrijfgeld kunt u eenmalig deel nemen aan één van onze clubdagen. Uw dieren komen voor het gehele prijzenschema van de rassenkeuring in aanmerking. Bent u na deze deelname overtuigd om lid te worden van de N.C.C. betaald u slecht 10 euro en bent u voor de rest van dat verenigingsjaar lid van onze vereniging. Let op, deze deelname is maar eenmalig en u kunt dus niet aan iedere clubdag op deze wijze deelnemen.

Vanaf 10.00 uur wordt er een ‘huisdierenkeuring’ voor knuffelcavia’s gehouden. In deze keuring wordt niet gekeurd op raskenmerken, maar op gezondheid en verzorging. Iedereen kan met zijn cavia hier aan deelnemen (ook niet leden). De inschrijving gaat via het inschrijfformulier, maar kan ook op de dag zelf van 9.15 – 10.00 uur bij het secretariaat

Aanvullende informatie:

Locatie: clubgebouw Duinzicht, Heerenduinweg 6B te IJmuiden

Planning:
Inkooien   8:15 – 8.45 uur
Start rassenkeuring   9:00 uur
Start huisdierkeuring   10:00 uur
Pauze 12:30 – 13:00 uur
Eindkeuring  16:30 uur
Prijsuitreiking en uitkooien (uiterlijk)  17:15 uur

Voor bezoekers is de toegang tot de tentoonstelling is gratis.

Inschrijven voor de raskeuring kan middels het inschrijfformulier tot 29 mei.

Vraagprogramma IJmuiden 10 juni 2023

Inschrijfformulier NCC rassenkeuring IJmuiden 10 juni 2023

Inschrijfformulier NCC knuffelkeuring IJmuiden 10 juni 2023

Aanvullende informatie kunt u ook volgen via facebook

 

 

W. van der Panne Handel & Transport