De Nederlandse Caviafokkers Club viert haar zevende lustrum

 

De NCC is in 1954 opgericht en nu, zeventig jaar later, willen wij dit gedenkwaardige moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat wij als NCC een bijeenkomst organiseren om het zevende lustrum van de NCC luister bij te zetten.

Deze dag zal in het teken staan van een leerzaam, maar vooral gezellig samenzijn van de leden. Tijdens deze bijeenkomst genieten we van een hapje en een drankje, aangevuld met een BBQ. Verder worden er twee workshops gehouden, die achter elkaar worden herhaal. Door deze opzet kunnen alle leden beide workshops bijwonen en hoeft daarin geen keuze gemaakt te worden.

De eerste workshop zal gewijd worden aan “Het Ras van het jaar 2024” de US-Teddy. Deze is eerder door cavia-liefhebbend Nederland gekozen uit zes mogelijke rassen en zal het komende jaar extra aandacht krijgen tijdens NCC activiteiten.

De tweede workshop is nog een verrassing, het zou zelfs kunnen zijn dat leden nog ideeën hebben voor de invulling van deze workshop. Laat dit dan niet later dan 4 mei (NCC Caviadag Tiel) aan ons weten.

Tijdens deze bijeenkomst zal er ook aandacht zijn voor onze jonge jeugd middels een springkussen. Er is nog gezocht naar een super (grote) cavia, maar daar zijn wij nog niet in geslaagd 😉.

De planning voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:
  • Inloop vanaf 13:30 uur – ontvangst met koffie
  • Start eerste sessie ronde: 14:00 uur
  • Start tweede sessie ronde: 15:00 uur
  • Start BBQ: 16:00 uur
  • Afsluiting bijeenkomst: 20:00 uur
Mocht je lid zijn van de NCC en deze uitnodiging nog niet hebben ontvangen, stuur ons dan een persoonlijk bericht of een email caviaclub@outlook.com

W. van der Panne Handel & Transport