🎉🐹 Op naar de Caviaparade bij de Dierenparade Noordshow 🐹🎉

Beste caviavrienden en -vriendinnen, opgelet! Zet je schrap, want op zaterdag 20 januari 2024 is het dé dag waarop de harige wereld van cavialand op z’n kop staat. Bijna 250 cavia’s, met meer haarstructuren dan een gemiddelde haarsalon en kleuren die zelfs het palet van Van Gogh doen blozen, worden onder de loep genomen door een leger van keurmeesters.

Het wordt een spektakel waarbij de cavia’s als ware diva’s over de rode loper paraderen, waggelend met trots en vastberadenheid dat hun vacht hen tot een ware Bondskampioen zal kronen. Picture this: een cavia met een bontjas die zelfs de meest doorgewinterde modeontwerper doet watertanden, of een haarstructuur die zo extravagant is dat zelfs Rapunzel groen van jaloezie zou worden.

Aan het einde van de dag zal er één winnaar zijn, de cavia die alle harten heeft gestolen en zich mag laten kronen tot NCC/KLN Bondskampioen. De prijs? Niet alleen eeuwige roem, maar ook een stapel oorkondes en het felbegeerde “gouden tientje”.

Maar dat is nog niet alles! Kom niet alleen voor de caviamode en de spannende keuringen, maar ook voor de NCC-stand. Hier kun je informatie inwinnen over alles wat met cavia’s te maken heeft. En voor de NCC-leden ligt het gloednieuwe jaarboek 2023/24 klaar, vol met juicy details over caviaziektes/aandoeningen, tentoonstellingsverslagen (met ongetwijfeld talloze glamourshots van onze harige vrienden) en verenigingsinformatie die zelfs de grootste caviakenner versteld zou laten staan.

Dus waar wacht je nog op, caviavrienden? Trommel je vrienden op en kom naar de Dierenparade Noordshow op zaterdag 20 januari 2024 van 08.00 tot 16.00 uur in de Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 te Hardenberg. Dit wil je niet missen, “Wij zien jullie graag, en onze caviamodellen willen zich van de beste kant tonen aan al hun caviavrienden en vriendinnen!” 🎊🐹

Soms schrijf je een stukje en heb je het idee dat je dit al eerder geschreven hebt….. Dit wat deze keer niet het geval 😉