Aly Bennink neemt afscheid als bestuurslid van de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) en verkozen tot Erelid

 

Aly Bennink heeft eerder dit jaar aangegeven dat zij naar negen jaar penningmeester te zijn geweest en aanvullend jaren in het bestuur te hebben gezeten, zich niet meer verkiesbaar te willen stellen voor een nieuwe periode van drie jaar. Door drukke werkzaamheden met haar honden-trimsalon was er steeds minder tijd om naast haar andere activiteiten binnen de kleindieren liefhebberij, nog tijd aan het NCC bestuur te besteden. Als bestuur van de NCC betreuren wij dit, maar begrijpen deze stap zeker.

 

Aly’s activiteiten binnen de caviawereld is niet onopgemerkt gebleven bij de NCC en haar leden. Tijdens de ALV van 10 februari 2024 is er dan ook een voorstel door de aanwezige leden goedgekeurd, om Aly Bennink te benoemen tot Erelid van de NCC. Niet alleen voor haar NCC bestuursactiviteiten maar onder andere ook haar werk als keurmeester, als docent bij de KLN voor de opleidingen Cavia’s en Kleine Knagers en als secretaris van de Standaardcommissie Cavia’s en Kleine Knagers.

 

Aly had al deze activiteiten niet kunnen uitvoeren, zonder de steun van haar man Mense, dus via deze weg dank voor jullie inzet en nogmaals van harte gefeliciteerd met het erelidmaatschap van de NCC.

 

Het NCC Bestuur