De Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) heeft voor haar leden die cavia’s verkopen, die niet gebruikt worden voor tentoonstellingen en hun eigen fokprogramma, een informatiefolder beschikbaar gesteld die meegegeven kan worden aan nieuwe caviaeigenaren/liefhebbers.
 
In deze folder kan informatie worden opgenomen van de verkochte cavia zoals soort, kleur, leeftijd en fokkers informatie. Verder wordt er informatie gegeven over de voeding, verzorging, huisvesting en ziektes.
De meeste NCC leden hebben deze informatiefolder al ontvangen als toevoeging aan de mail “Mei update NCC bestuur”. Mocht u NCC lid zijn en deze mail nog niet hebben ontvangen laat het ons dan weten door een mail te sturen aan caviaclub@outlook.com.
Binnenkort wordt er ook een flyer beschikbaar gesteld die aan eventuele geïnteresseerde gegeven kan worden die lid willen worden van de Nederlandse Caviafokkers Club (NCC). In deze folder is informatie opgenomen over de NCC en waarvoor wij staan, wat je als NCC lid mag verwachten en een vereenvoudigde manier om lid te worden. wij houden u op de hoogte.