NCC Caviadag Woldendorp

Vanaf 2020 zal er een Noordelijke NCC Caviadag georganiseerd worden. De datum voor de eerste editie is vastgesteld op 13 juni 2020 en zal gehouden worden in het pitoreske dorpje Woldendorp onder de rook van Delfzijl.

Uiteraard hopen wij zowel bekende als nieuwe caviavrienden te mogen ontmoeten tijdens deze NCC Caviadag.

Tentoonstellingslocatie: AE Gorterweg 68b, 9946 PE Woldendorp

Planning:

  • Inkooien 08.15 – 09.00 uur
  • Start keuring 09.00 uur
  • Start knuffelkeuring 10.00 uur
  • Pauze 12:30 – 13:00 uur
  • Eind keuring 16:00 uur
  • Prijsuitrijking en uitkooien 17.00 uur uiterlijk

Belangrijk voor de inzenders:

U dient al uw dieren te voorzien van voeding (brok, hooi en/of groenvoer) en watervoorziening (dit kan zijn een waterfles of waterbakje).

Nog geen NCC lid?

Omdat onze show een Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) clubdag is, zal de rassenkeuring enkel voor de leden van de NCC zijn. Twijfel je nog of een lidmaatschap van de NCC wel bij u past? Geen probleem! Indien u nog geen lid bent van de NCC wordt de mogelijkheid geboden om toch aan één van onze clubdagen deel te nemen. Tegen een vergoeding van 5 euro extra op het inschrijfgeld kunt u eenmalig deel nemen aan één van onze clubdagen. Uw dieren komen voor het gehele prijzenschema van de rassenkeuring in aanmerking. Bent u na deze deelname overtuigd om lid te worden van de N.C.C. betaald u slecht 10 euro en bent u voor de rest van dat verenigingsjaar lid van onze vereniging. Let op, deze deelname is maar eenmalig en u kunt dus niet aan iedere clubdag op deze wijze deelnemen.

Deelnemen aan de knuffelkeuring is vrij voor leden en niet-leden, fokkers en liefhebbers, jong en oud.

Het vraagprogramma en de inschrijfformulieren voor de NCC Caviadag Woldendorp 2020 zijn beschikbaar, voor vragen of inzenden kunt u terecht bij het e-mail adres vermeld in het vraagprogramma.

Sluiting van de inschrijvingen: 23 mei 2020

LET OP: Er geldt een max. aan inschrijvingen van 200 cavia’s.Bovenstaande sluitingsdatum is definitief of eerder zodra dit aantal is
bereikt.

 

Vraagprogramma NCC Caviadag Woldendorp 2020

Inschrijfformulier Rassenkeuring 2020

Inschrijfformulier Knuffelkeuring 2020

 

 

 

Nadere informatie volgt:

 

 

W. van der Panne Handel & Transport