Zaterdag 18 juni 2022 zal de eerste NCC Caviadag zijn onder de naam NCC Inge van der Goot Memorial Caviadag IJmuiden. Deze wordt gehouden in het bekende clubgebouw Duinzicht, Heerenduinweg 6B te IJmuiden.

 

Naast de raskeuring zal er ook een huisdieren-/knuffelkeuring gehouden worden.

 

Omdat onze show een Nederlandse Caviafokkers Club (NCC) clubdag is, zal de rassenkeuring enkel voor de leden van de NCC zijn. Twijfel je nog of een lidmaatschap van de NCC wel bij u past? Geen probleem! Indien u nog geen lid bent van de NCC wordt de mogelijkheid geboden om toch aan één van onze clubdagen deel te nemen. Tegen een vergoeding van 5 euro extra op het inschrijfgeld kunt u eenmalig deel nemen aan één van onze clubdagen. Uw dieren komen voor het gehele prijzenschema van de rassenkeuring in aanmerking. Bent u na deze deelname overtuigd om lid te worden van de N.C.C. betaald u slecht 10 euro en bent u voor de rest van dat verenigingsjaar lid van onze vereniging. Let op, deze deelname is maar eenmalig en u kunt dus niet aan iedere clubdag op deze wijze deelnemen.

 

Vanaf 10.00 uur wordt er een ‘huisdierenkeuring’ voor knuffelcavia’s gehouden. In deze keuring wordt niet gekeurd op raskenmerken, maar op gezondheid en verzorging. Iedereen kan met zijn cavia hier aan deelnemen (ook niet leden). De inschrijving gaat via het inschrijfformulier, maar kan ook op de dag zelf van 9.15 – 10.00 uur bij het secretariaat

 

Aanvullende informatie:
Locatie: clubgebouw Duinzicht, Heerenduinweg 6B te IJmuiden
Planning:
Inkooien 8:15 – 8.45 uur
Start rassenkeuring 9:00 uur
Start huisdierkeuring 10:00 uur
Pauze 12:30 – 13:00 uur
Eindkeuring 16:30 uur
Prijsuitreiking en uitkooien (uiterlijk) 17:15 uur
 

Voor bezoekers is de toegang tot de tentoonstelling is gratis.

 

Inschrijven voor de raskeuring kan middels het inschrijfformulier tot 29 mei.